Portfolio

JEIT.no Logo for JEIT

JEIT.no er selvsagt kodet av JEIT, og er hva du kan forvente deg dersom du bestiller websidepakken BedriftenSiden er optimalisert for SEO, og har et design som er tilpasset alle platformer.

Virtualgarage.comheadervg

Virtualgarage.com er en blogg hvor det skrives om bilskruing, oghvordan verktøy skal brukes korrekt. Dette er hva du kan forvente deg om kjøper Bloggern’ pakken.

Axo Finans

 «Jehans jobbet hos Axo Finans i 1,5 år som deltidsprogrammerer under studiet. Han programmerte i hovedsak i programmeringsspråkene Java og PHP, der han programmerte systemer og integrasjoner med diverse banker og interne programmer. Han tok også på seg rollen som en humørspreder i bedriften, og en godt fungerende del av vårt IT-team. Vi oppfattet Jehans som en profesjonell programmerer med mye kunnskap og forståelse, gode samarbeidsevner, og en lidenskap for det han jobber med.»
– Petter Lundemo, ingeniør i systemutvikling hos Axo Finans

api_gateway_backgroundMasteroppgave – API Gateway

Masteroppgaven min har tittelen Developing, and running an API Gateway in the cloud using a unikernel operating system. For denne oppgaven laget jeg en API Gateway, som er en webserver som tilbyr sikkerhet og bedre ytelse for uthenting av data fra datapunkt(API).  Den ble skrevet med C++ til forskjellige operativsystemer som Linux og IncludeOS, og inneholder avanserte funksjoner som caching og lastbalansering av servere. Programvaren klarte å håndtere opp til 5000 brukere i sekundet.
Link til API Gateway kode på bitbucket
Masteroppgave PDF

Bacheloroppgave – Quickeval  quickevallogo

Bacheloroppgaven var et samarbeid med to andre medstudenter, hvor målet var å lage en psykometrisk bildeevalueringsplatform. Resultatet ble en webside hvor brukere av programvaren kan logge inn, og deretter evaluere hvilke bilder som er best av to, eller flere nesten identiske kopier av samme original. Prosjektet er fortsatt per dags dato i bruk, og vi ble invitert til USA i 2014 for å presentere denne bacheloroppgaven i korthet til SPIE – Electronic Imaging. Quickeval er laget ved hjelp av PHP, CSS3, HTML, Javascript, og MySQL.

Publikasjon brukt av SPIE – Electronic imaging
Quickeval applikasjon