IT Rådgivning

JEIT har bred IT kompetanse i de fleste felt, og kan svare på det aller meste du har av spørsmål. Listet under er flere eksempler på typiske spørsmål som stilles i sammenheng med IT rådgivning.

  • Vi går gjennom dine arbeidsprosesser, og finner ut hva som kan gjøres enklere ved hjelp av IT. Dette fører til tid og kostnadsbesparelser. Eksempler på dette er manuell utfylling av Excel dokumenter for rapportgenerering, som i flere tilfeller kan automatiseres helt.
  • Websider som er utdaterte, og vanskelig i bruk kan føre til tapte salg. Vi finner utdaterte elementer på din webside, og bistår med å gjøre den oppdatert til de nyeste standarder.
  • Er din webside søkemotor optimalisert(SEO)? Om ikke, så går du glipp av tapte inntekter. Det å være rangert som nummer en hos søkemotorer gir store mengder trafikk. JEIT er behjelpelig med SEO for din webside, og hjelper deg med oppfølging i ettertid.
  • Jeg hjelper også med rådføring i andre tekniske spørsmål. Eksempler på dette er rådføring på kostnader og utvikling på mobilapper, websider, større/mindre programmer for PC, med mer.

Vil du bli kontaktet angående IT Rådgivning?

Fyll ut det uforpliktende skjema, så tar jeg kontakt snarest.